Evenementen
Waarom is evenementen een belangrijk thema voor u?
Evenementen in de horeca
Evenementen in de horeca
Handige tips
- Zorg voor een evenement dat past bij uw onderneming. Wees uniek en persoonlijk. Uw gasten waarderen dat. Een persoonlijke benadering werkt goed, blijkt uit de horecatrends van Koninklijk Horeca Nederland.
- Zorg ervoor dat uw evenement voldoet aan de wet- en regelgeving binnen uw branche. Onderzoek of u een vergunning nodig heeft. De gemeente helpt u daarbij. Als u uw zaken op orde heeft, draagt dit bij aan een geslaagd evenement.
- Een evenement brengt risico’s met zich mee. Tijdens het evenement kunnen er ongelukken gebeuren. Of uw evenement kan helemaal niet doorgaan in verband met extreme weersomstandigheden. Laat u goed adviseren door een verzekeringsadviseur en zorg voor een verzekering die uw risico’s afdekt.
Belangrijkste risico's
Afgelasten of uitstellen evenement
Een evenement organiseren kost veel tijd. En geld. Uitgaven die u veelal van tevoren doet. Heel vervelend als het evenement dan niet door kan gaan, bijvoorbeeld door extreme weersomstandigheden, onvoorziene wegafsluitingen of ziekte van een hoofdartiest.
Ongeval tijdens het evenement
Een evenement organiseren doet u meestal niet alleen. Vaak werkt u samen met een heel team van medewerkers en vrijwilligers. Een van deze teamleden kan tijdens het evenement een ongeluk krijgen en hier blijvende schade van ondervinden.
Bespreek met een adviseur